deco - dots swedoor - logo

Jobba hos oss

Vad roligt att du hittat hit! Välkommen att söka våra lediga jobb.

Spontanansökan.

Vi är alltid intresserade av kompetent personal som känner en yrkesstolthet, som är duktig på sitt jobb och som är glad och framåt. Du gillar mötet med olika typer av kunder och du förstår att kundens upplevelse är viktigast. Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas. Vi har ingen tjänst ute nu men skicka in din spontanansökan ändå så kanske vi gör plats för just dig.

 

Kvalifikationer.

Vi söker dig som är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och/eller har arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

 

Om företaget.

AB Gustav Karlssons Snickerier är Sveriges enda grossist för produkter från SWEDOOR. Vi lagerför ett, i det närmsta, komplett sortiment gällande massiv, institutions och tamburdörrar för direktleverans från vårt lager i Tingsryd.

SWEDOOR producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortimentet innefattar allt från klassiska inner- och ytterdörrar, anpassade ljud-, brand- och säkerhetsdörrar till extrema specialdörrar som exempelvis skyddar mot farlig röntgenstrålning.

Hos AB Gustav Karlssons Snickerier finner ni, förutom tidigare nämnda massiv och institutionsdörrar, även ytterdörrar, innerdörrar samt specialdörrar för alla tänkbara projekt.

Vi strävar efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov om snabba och säkra direktleveranser oavsett plats i landet.

Ansök nu.